Vores produktion

Årligt producerer vi ca. 50.000 fasanæg og 80-90.000 agerhønseæg. Derudover ca. 40-50.000 kyllinger.

Vi har mere end 30 års erfaring og er blandt de førende vildtavlere i Danmark. Vores kunder er konsortier, godser, jagtforeninger og private i Danmark og udlandet.

DSC_0171 20101705 030 20101705 022 20101705 020 20101705 018 Fasankok

Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har behov for en større mænge æg eller kyllinger. Så får du den billigste pris og vi kan planlægge produktionen.

Eksport

Mange æg eksporteres til udlandet da kvaliteten er meget eftertragtet. Vi sørger naturligvis for de mest optimale transportforhold og myndighedernes godkendelse. Kontakt os for at høre nærmere.

Det danske marked

Du kan bestille både æg, kyllinger eller voksne fugle. Vores kunder er konsortier, godser, jagtforeninger og private i hele Danmark. Kontakt os nu.

Transport

Det er muligt at afhente æg og fugle direkte hos os. Du kan altid låne vores specielle transportkasser.

Til vores større kunder leverer vi typisk selv fuglene med vores godkendte transportvogn og sikre transportkasser.

Kvalitet, dyrlægekontrol og miljøgodkendelse

Fuglenes sundhed og kvalitet er helt afgørende for os. Vores erfaring og gode samarbejde med dyrlæger og myndigheder gør, at vores besætning har det rigtig godt. Det betyder fx, at der jævnligt bliver foretaget kontroller og blodprøver af vore fugle.

Vores produktion overholder naturligvis de gældende regler for vildtproduktion og miljøkrav som fx stiller krav til et bestemt arealstørrelse pr. fugl, skjul mv.

Ingen udenlandsk “etageproduktion”

Vi tager kraftigt afstand fra de uetiske produktionsmetoder, som fx foregår i udlandet. Her må fuglene fx produceres i flere etager. Det er ikke forsvarlig dyrevelfærd og bør få enhver respektabel naturelsker og jæger til at sige fra.

S.L Vildt – kvalitet og fugle til skarpe priser.

Energipil

Vi har også energipil som vi sælger til varmeværker og til private. Her kan du se en kort video, som viser hvordan høsten foregår i vinterhalvåret.

Vi oplever, at arealerne med pil, skaber bedre vilkår for flora og fauna. Vi møder fx mange harer og hjortevildt på arealet.

Miljørigtig produktion der fremmer biodiversitet

Bedriften modtager Økologisk arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og dermed opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk landsbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk produceret pileflis.